1063/M

Dit sfeervol, karakteristieke landhuis bevindt zich in het centrum van het plaatsje Caderousse. In de omheinde tuin (2500 m2) ligt een fraai privé-zwembad (12 x 6 m). Er zijn in totaal 4 terrassen, waarvan 2 heerlijk gelegen in de schaduw van de platanen. Ideaal voor een gezellige uitgebreide lunch. Vanuit de woning heeft u een mooi uitzicht op de tuin en de groene omgeving. In de Provençaalse stad Orange (6 km) vind je diverse intact gebleven Romeinse bouwwerken: in het indrukwekkende theater, met 10.000 zitplaatsen, wordt elke zomer een internationaal muziekfestival georganiseerd. Ook Châteauneuf-du-Pape (8 km) met de beroemdste wijn van deze omgeving, is zeker een bezoek waard.

€3,082.00
Buy

 

Related Products


Entre Lubéron et Avignon

Entre Lubéron et Avignon
€841.00

Deze vakantievilla bevindt zich op een groot domein (2.100 m²) met zwembad. Je verblijft hier op loopafstand van het levendige en romantische antiekstadje Isle sur la Sorgue.

Romarin VI

Romarin VI
€1,031.00

Le Mas du Goïo

Le Mas du Goïo
€944.00

Deze rustig gelegen Provençaalse woning ligt in een bosrijke omgeving op 6 km afstand van het pittoreske dorpje Seillans. Het dorp is uitgeroepen tot een van de mooiste van Frankrijk. Dit komt mede door de leuke pleintjes, sfeervolle straatjes en gezellige terrasjes. Het huis heeft een karakteristieke uitstraling en is omgeven door een grote tuin. In de tuin zijn er twee sfeervol overdekte terrassen, waardoor er voldoende schaduw is. Vanaf het huis lonkt het heerlijke zwembad, dat iets lager ligt in de tuin. Hier kunt u lekker afkoelen op de vele warme dagen. In de omgeving treft u tal van typisch Provençaalse plaatsen zoals Tourrettes en Fayence, Mons en Montauroux. Op 10 km van Seillans ligt het grote meer "Lac de Saint-Cassien" waar verschillende watersporten mogelijk zijn. De Middellandse Zee, met de mondaine badplaatsen Cannes, Fréjus en Saint-Raphaël (30 km), ligt op slechts 35 km.